MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is iets wat voor ons vanzelfsprekend tot stand is gekomen naar aanleiding van onze doelstelling. Omdat wij willen dat onze producten een eerlijk karakter hebben, kopen wij automatisch duurzaam in. Onze producten zijn grotendeels geproduceerd op basis van 100% natuurlijke ingrediënten. De herkomst van onze producten vind je terug in de uitstekende smaak!

Bij LIV ‘N TASTE zijn wij groot voorstander van wederkerigheid. Helaas is dit in de huidige wereld van de dienstverlening een rariteit geworden.
In onze zoektocht naar dit gevoel van wederkerigheid zijn wij in contact gekomen met IBN productie. Zij werken met oog en respect voor hun omgeving zonder concessies te doen in kwaliteit en klantgerichtheid. Veel van onze verpakkingswerkzaamheden zijn bij deze Social Enterprise ondergebracht waardoor wij kansen bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij kunnen ons helemaal vinden in hun slogan: ‘Iedereen Winst!’ Gelukkig kunnen wij op deze manier Social Return invullen en tegelijkertijd heel dicht bij onze bedrijfsvisie blijven.